Fotografen

Dette er jenta bak kameraet - ho som aldri hadde tenkt seg å bli fotograf, men allikavel endte opp med en lidenskap for lys, øyeblikk, mennesker, glimtene i øynene, følelser ...og for den tekniske siden bak som gjorde det mulig å evig-gjøre alt dette. 

Kunstner > Grafisk Designer > Fotograf 

Alt begynte med tusjene på gulvet under bordet, fra så tidlig som mulig i oppveksten, der tegning var mye viktigere enn de fleste ting i livet. Etter hvert ble det malekoster og fancy akvarellpapir, som til slutt utviklet seg mot datamaskiner og Photoshop.

Jeg har alltid hatt en merkelig blanding av det kreative og det tekniske, noe som jeg virkelig fant nytten av da jeg endelig plukket opp mitt første speilreflekskamera i 2009. Siden da har det gått i racerfart, og jeg har funnet ut at å kunne bruke et kamera tilfredsstiller mitt behov for å produsere et produkt med nøyaktige detaljer, de gode følelsene, og en dersj teknisk problemløsning. 

Det er et fantastisk privilegium å få lov til å tilbringe tid med brudepar og barn, bedriftseiere og markedsførere, -for å være med på å lage et bilde av en vakrere verden, fange minner fra små og store hverdager, samt finne gode løsninger for å kommunisere et image for en bedrift. 

Jeg tror jeg har verdens beste jobb!

 

 

 

Foto: Grace Mellenthin

Foto: Grace Mellenthin